Coaching

HumanPuzzle

Stimulating the development of teams and individuals

Wie zichzelf niet kan gehoorzamen, wordt gecommandeerd.

 

F. Nietzsche

COACHING

 

Coaching is de kunst van het stimuleren, ondersteunen en begeleiden van leerprocessen.

Zowel individuen, teams als organisaties krijgen door voortdurende veranderingen, steeds opnieuw met aanpassingen en dus met leerprocessen te maken. Soms zijn die veranderingen zeer welkom, soms worden ze ervaren als een noodzakelijk kwaad, meestal is het een combinatie van voorgaande twee elementen.

 

 

DOEL

Bij coaching mikken we erop dat de coachee meer keuzevrijheid creëert in zijn eigen gedrag en attitude. We zoeken actief naar mogelijkheden, soms gekende maar 'vergeten' mogelijkheden, naar gedrags-antwoorden, om met meer comfort om te gaan met uitdagende situaties en personen: met weerstanden, met grote uitbundigheid, met stress, met onzekerheid, met nieuwe structuren en technieken, met gerichter keuzes maken, ...

 

Human Puzzle staat u bij door het begeleiden en faciliteren van die brede waaier aan leerprocessen en dit zowel voor individuen als voor teams.

 

Kernbegrippen in onze coachende aanpak zijn doelgerichtheid, betrokkenheid, inspirerend, gericht op mogelijkheden met gepaste aandacht voor de moeilijkheden, waarderend waar het kan en bijsturend waar nuttig.

 

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved